Tel.: +36-1-330-6395

 x 

Kérdések

- Mindegy, hogy hány ajtóval rendelkezik az autóm?

Személyautóknál általában vigyázni kell arra, hogy hogyan kéri Ön autójához a csomagtartót, mivel sok esetben fontos, hogy az autó felépítménye milyen. Gondolunk itt arra, hogy egy típusból létezhet 3,-4,-5 ajtós vagy akár kombi is. A kombi autóknál például az is fontos, hogy van-e rajta hosszanti tetőkorlát vagy nincs, vagy esetleg bármilyen gyári rögzítési hely. Ezek mindegyikére eltérő lehet a tetőcsomagtartó ami akkor fontos igazán, ha Ön nem az adott autóval látogat el hozzánk.

- Mekkora súlyt szállíthatok a csomagtartómon?

A KRESZ szerint személyautók tetején általában 50kg a megengedett terhelés, de az autógyárak típusonként eltérő tetőterhelést javasolnak. Ez általában megtalálható az autó felhasználói kézikönyvében, de ha nem, akkor kollégáink készséggel állnak rendelkezésére ez ügyben is.
Egy biztos, az esőcsatornával rendelkező autóknak - legyen az személy, vagy tehergépjármű - mindig nagyobb a tető terhelhetősége mint a perem nélküli változatokénak!

- Az ár milyen minőséget takar?

Többnyire a csomagtartókra is igaz a mondás, hogy "olcsó húsnak híg a leve", de saját termékeinket tekintve ez nincs így! A mi cégünk igyekszik támogatni a hazai ipart és ezzel egy ütemben a rossz minőségű termékeket messze elkerülni! Saját termékeink az árukhoz képest jó minőséget képviselnek és hogy melyik miért olcsó és mire kell vigyázni vele a használat során, arra mindig felhívjuk a vásárlók figyelmét.

- Mennyi garancia van a termékekre?

A különböző gyártók 2,-3 vagy akár 6 év garanciát biztosítanak termékeikre, mi nem szoktuk megkötni a garanciaidőt. Ugyanis használat közben a hibás alkatrész egyből megmutatkozik, ami pedig nem hibás, azzal nem lesz gond hosszú évekig.

- Fel tudom-e szerelni házilag a megvásárolt csomagtartót?

Az importált csomagtartókhoz általában jár felszerelési útmutató és egyszerű kéziszerszámok. Melyek segítségével és némi kézügyességgel, - na meg persze nagy adag türelemmel és elszántsággal - könnyedén felszerelhető az adott csomagtartó. A saját készítésű termékek nem mindegyikéhez tudunk rajzot biztosítani, de nem is mindig szükséges. Természetesen az eladásnál minden fontos részletre felhívjuk vásárlóink figyelmét!


Végül egy rövidke kis idézet egy ismeretlentől:

"…a rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsonyabb ár miatt érzett rövidke öröm…"

HA - CSOMAGJA - NEM FÉR BE AZ ÜLÉSRE, TEGYE FEL A TETŐRE!

Legfrissebb termékeink

További információk

Kapcsolat

Gombos Bt.

1135 Budapest Jász u. 62.
Tel.: +36-1-330-6395, +36-30-9-315-654
E-mail: info@csomagtarto.com

Nyitvatartás: H-P: 9-17 SZO: 9-13

Feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, melyben hasznos információkról és akciókról tájékoztatjuk!

Kilincs