Tel.: +36-1-330-6395

 x 

Vásárlói tájékoztató - ÁSZF

Telephely

Cím: 1135 Budapest, Jász u. 62.
Nyitva tartás: H-P:   9-16h-ig; Szo.: 9-13h-ig

Ügyfélszolgálat:

Tel: +36 1 237-0890;   +36 1 330-6395;    +36 1 787 2524

Fizetési módok

  • Utánvétel: Az árú ellenértéke a termék, vagy termékek Önök által megjelölt címre való leszállításakor a futárnak (postásnak) fizetendő. A szállítás díjáról a megrendeléssorán ill. a visszaigazolásában tájékoztatjuk.
  • Helyszínen, átvételkor fizetve: Miután jeleztük, hogy az árú a raktárunkban elérhető, és átvehető onnan számított 15 napig biztosítjuk, hogy a megrendelt árút az Ön számára foglalásban tartjuk. A 15 napon túli időszakban nem vagyunk kötelesek a foglalást fenntartani.

Szállítás

A termékek szállítási díját a rendszer a megrendelés folyamán fel fogja tüntetni.

Szolgáltatásaink

Helyszínen történő átvétel esetén a megvásárolt (megrendelt) terméket kérésre összeszereljük, a gépkocsira felszereljük illetve bemutatjuk a használatát, ennek költségét a vevő fizeti.

Amennyiben ezt a szolgáltatást nem veszik igénybe, abban az esetben a terméket szerelési útmutató alapján a vevőnek kell összeszerelnie. A vevő által helytelenül összeállított vagy esetlegesen átalakított termékek esetében a garanciális feltételek érvényüket vesztik.

Adatvédelem

Az Interneten történő vásárlás elengedhetetlen feltétele az Ön adatainak megadása. A megrendelések teljesítését csak ebben az esetben tudjuk vállalni. Cégünk a megadott adatokat titkosan kezeli, harmadik fél részére semmi esetben sem szolgáltatja ki. Az adatokhoz csak a cég vezetése, illetve a megrendelések teljesítésével foglalkozó munkatárs fér hozzá, minden esetben jelszóval ellátott rendszeren keresztül. A megadott adatokat csak a megrendelés teljesítéséhez (számla kiállításához, postázáshoz) használjuk fel. Ez alól kivétel, ha feliratkozik hírlevelünkre, amelyet rendszeresen az Ön által megadott e-mail címre küldünk mindaddig, amíg igényli.

Reklamáció és Garancia

Cégünk reklamációt csak írásban (e-mail, fax, levél) fogad el. A reklamációt 3 napon belül megvizsgáljuk, az eredményről és további teendőkről a vásárlót írásban értesítjük.

Legfrissebb termékeink

További információk

Kapcsolat

Gombos Bt.

1135 Budapest Jász u. 62.
Tel.: +36-1-330-6395, +36-30-9-315-654
E-mail: info@csomagtarto.com

Nyitvatartás: H-P: 9-17 SZO: 9-13

Feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, melyben hasznos információkról és akciókról tájékoztatjuk!

Kilincs